Kontich is buurtsupervriendelijkste gemeente

Nieuws

Buurtsuper.be reikte gisteren de award van buurtsupervriendelijkste gemeente uit. Kontich kwam als winnaar uit de bus, na de lancering van de digitale cadeaubon, de Kontich-bon.

De gemeente Kontich stelde zich als één van zeventig gemeenten kandidaat voor de wedstrijd van de buurtsupervriendelijkste gemeente. Met de lancering van de Kontich-bon in het najaar 2017 engageert de gemeente zich volop om de handelszaken en de lokale economie ten volle te ondersteunen. De gemeente kwam met dit initiatief als winnaar uit de bus.

Met de Kontich-bon ter waarde van 10, 25 of 50 euro kan de consument een cadeau schenken. Ze zijn digitaal te bestellen, en ook via het gemeentehuis en de bibliotheek in papieren versie aan te kopen. Intussen is al voor 5.000 euro aan bonnen verkocht. Het merendeel moet nog ingeruild worden bij de handelaars.

De Kontich-bon stimuleert de lokale economie in de gemeente. Vandaag kan je al bij zestig handelaars met de bons je aankopen doen. Een leuk geschenk voor de consument, en de zelfstandige winkeluitbaters varen er wel bij.

Zo laat Kurt Van Turnhout, zaakvoerder van de Alvo-supermarkt Nagels zich tevreden zien met de bon. “Een initiatief dat we alleen maar konden toejuichen”, vindt hij.

Op de foto: de schepen van Lokale Economie Marleen Van den Eynde, burgemeester Bart Seldeslachts en Buurtsuper.be lid Kurt Van Turnhout ontvingen de award van Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be.

Het interviewmoment is later ook uitgebreider te lezen in Buurtsuper.be magazine, editie maart.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››