MayTea ziet het groot ... met kleine formaten

Nieuws Productnieuws

MayTea is voortaan beschikbaar in een handige PET-fles van 50 cl en een praktisch blikje van 33 cl.

MayTea, geïnspireerd op huisgemaakte ijsthee, bestaat voor 94% uit een thee-infusie, in plaats van uit thee-extract in poedervorm. De infusie wordt ook nog gemengd met fruit- en plantenaroma’s. Met 40% minder suiker dan traditionele softdrinks valt MayTea zowel in de smaak bij liefhebbers van verfijnde smaken als voor wie wat gezonder wil leven.

Nieuw jaar, nieuwe handige formaten
Vanaf begin 2020 wordt MayTea aangeboden in nieuwe, handige formaten. Zo krijgen de Zwarte Thee met Perziksmaak, de Groene Thee met Muntsmaak en de Groene Thee met Citroensmaak een nieuwe fles van 50 cl. De Zwarte Thee met Perziksmaak en de Groene Thee met Muntsmaak zijn hiernaast ook beschikbaar in een blikje van 33 cl.

Samen voor het milieu
MayTea heeft een Rainforest Alliance-certificaat dat garandeert dat de theeblaadjes die het merk gebruikt in zijn ijsthee enkel afkomstig zijn van gecertificeerde landbouwbedrijven die beantwoorden aan de Rainforest-norm voor duurzame landbouw. We hebben immers maar een planeet en MayTea doet er alles aan om die zo goed mogelijk te beschermen. De flessen zijn 100% recycleerbaar en bestaan voor 50% uit gerecycleerde plastic. De nieuwe blikjes in aluminium zijn (bijna) eindeloos recycleerbaar.

De nieuwe formaten van MayTea liggen vanaf 9 maart in de winkel voor de prijs van € 1,49 voor een PET-fles van 50 cl en € 5,7 voor een sixpack blikjes van 33 cl (€ 0,95 per blikje).

Lees ook ›› Alle producten (2277)