Nieuwe Carrefour BIO-producten in de winkelrekken!

Nieuws Productnieuws

Al meer twintig jaar biedt Carrefour haar klanten een uitgebreid gamma aan bio producten. Daar komen er weer enkele nieuwe bij, zoals Belgische soepen en biologische granola.

De producten beantwoorden aan de vier engagementen van Carrefour BIO:

1. Ze zijn gecertificeerd door onafhankelijke organismen
2. Ze zijn lekker
3. Ze zijn toegankelijk
4. Ze bevatten gegarandeerd geen GGO, chemische meststoffen of synthetische pesticiden. 

De nieuwigheden op een rijtje

Biologische Granola
Granola is al een tijdje hip als ontbijt. Deze biologische granola van Carrefour BIO zit vol vezels om de dag mee door te komen. Ontdek de twee varianten. Een zoetere granola met honing en een extra crunchy mix met gepofte quinoa.

Biologische soep
Deze soep wordt gemaakt van de beste ingrediënten om de kwaliteit te bewaren. Met tomaten uit Italië, heerlijke lokale groenten en een vleugje room. De soepen zijn halfgeconcentreerd. Verdun ze dus met evenveel water en geniet van de heerlijke smaak.

Geroosterde Boekweit
Boekweit is van nature een bron van vezels en proteïne. De geroosterde zaden vormen een knapperige toevoeging aan smoothie, salade of ontbijt. Ze zijn ook geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Duo van Quinoa en Bulgur
De zaden van deze quinoa en bulgur mix zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Ze bevatten dus geen sporen van chemische meststoffen. Boordevol vezels en proteïnen zijn ze dus een goede vervanger van rijst of couscous.

Khorasan Tarwe
Deze tarwe, beter bekend als Kamut, is een oergraan. De harde tarwesoort bevat weinig zetmeel en veel gluten. Als voorvader van durum kan je het perfect gebruiken om pizza, pannenkoeken of brood mee te maken.

Lees ook ›› Alle producten (1382)

Interview met schrijver van hét marketingboek van 2018

Nieuws

Super magazine sprak met Rachid Lamrabat. Hij helpt bedrijven om hun marketing af te stemmen op de nieuwe consument. Zijn boek ‘Etnomarketing’ werd verkozen tot BAM Marketing Book of the Year 2018. Hij is spreker op ons marketingcongres in april. Lees hier, bij wijze van voorproefje, alvast het interview...
Lees meer ››