Op weg naar de TOP winkelmanager in jezelf!

Nieuws PMO Opleidingen PMO Pockets

In vier stappen van een topverkoper naar een assistent-winkelmanager? Dat kan via de combinatie van de PMO opleiding en het lezen van deze pocket!

In deze pocket leer je hoe je jezelf ontwikkelt als assistent-winkelmanager. Belangrijke vaardigheden als communicatie en kennis van verkooptechnieken komen aan bod, evenals het belang van een commerciële ingesteldheid, flexibiliteit en besluitvaardigheid.
 
Deze pocket werd geschreven met de hulp van ervaren trainers van PMO, het gespecialiseerde trainingscenter van UNIZO Winkelraad. De PMO-trainers geven dagelijks opleidingen aan winkelpersoneel en zaakvoerders uit verschillende sectoren. Daardoor blijft hun manier van opleiden boeiend, met veel praktijkvoorbeelden die rechtstreeks van hun ervaringen op de winkelvloer komen.
 
Hun praktijkervaring hebben we gebundeld in deze praktische pocket, een echte aanrader voor elke aspirant assistent-winkelmanager!

De pocket wordt ter beschikking gesteld na het volgen van de opleiding assistent-winkelmanager. Meer info over deze opleiding vind je op
pmocvba.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1917)