Opruimactie in beeld

Nieuws

Op zaterdag 21 september, ‘World Cleanup Day’, organiseerde Carrefour Express Battel een zwerfvuilactie. Check hier het filmpje!

In het kader van de campagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ organiseert Buurtsuper.be, samen met haar partners Coca Cola, Alken-Maes en mooimakers, op verschillende zaterdagen in september en oktober lokale opruimacties. Op zaterdag 21 september, tijdens de ‘World Cleanup Day’ dus, was Carrefour Express Battel aan de beurt. De lokale Chiro en basisschool, die mee het zwerfvuil hielpen verzamelen, ontvingen een waardebon waarmee ze in de buurtsuper materiaal en voeding kunnen aankopen. Check hier het filmpje van de actie!  

Bekijk hier ook de foto's. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››