Sinds deze maand ook flexi-jobs in de buurtsuper

Nieuws

Sinds 2018 kunnen mensen naast hun vaste baan bijklussen met een flexi-job in de winkelsector. Op die extra inkomsten betalen ze geen belastingen of sociale bijdragen. Ook voor de buurtsuper is het systeem voordelig.

De buurtsuper geniet een verlaagd tarief van 25 procent sociale bijdrage. Met het flexibele statuut kunnen onze leden snel extra mankracht optrommelen en het moet een einde maken aan het zwartwerk in de sector. Enkel wie al een vaste baan heeft, minstens 4/5 werken, mag bijklussen in een flexi-job. Sinds het zomerakkoord van de regering is het sinds 1 januari ook voor gepensioneerden toegestaan om onbelast bij te verdienen via een flexi-job.
Aanvankelijk waren flexi-jobs enkel bedoeld voor horecazaken. Maar, mede op vraag van Buurtsuper.be en UNIZO, besliste de federale regering afgelopen zomer om het systeem uit te breiden naar de detailhandel. Contacteer voor meer informatie uw sociaal secretariaat.
 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››