Supermarkt overlaten of overnemen? Maak kennis met OvernameMarkt.be


Het is een open internet platform waar kandidaat-overlaters hun bedrijfsprofiel anoniem kunnen publiceren ten behoeve van kandidaat-overnemers. De kandidaat-overnemers kunnen zonder voorafgaande registratie en zonder kosten de bedrijfsprofielen op de site consulteren. Voor het opvragen van meer informatie kunnen ze gebruik maken van het contactformulier om rechtstreeks via mail in contact te treden met de aanbieder. De ‘overlater’ kan kiezen tussen twee formules: ofwel een eenvoudige publicatie van het bedrijfsprofiel en je betaalt als kandidaat verkoper € 99 + btw voor 3 maanden.

Buurtsuper.be leden genieten een korting van 25% en betalen slechts € 75 + BTW / 3 maanden. Je kan echter ook een beroep doen op een complete begeleiding van een professionele overnamebegeleider. Hij zorgt onder meer voor een professioneel opgestelde advertentie met een (anonieme) goed uitgeschreven beschrijving van zijn zaak. Bijkomend linkt de overnamebegeleider uw bedrijfsprofiel met dat van potentiële overnemers, starters en/of investeerders, geeft hij betrouwbaar en gratis online informatie over het overnameproces inclusief online tools zoals de overnamescan en de waarderingstool en tot onafhankelijk advies en introducties bij onafhankelijke professionele overnamebegeleider/expert met focus op de kmo. De vergoeding hiervoor hangt af van de situatie en wensen en wordt op voorhand onderling afgesproken.

Voor supermarkten met een transactiewaarde onder €500.000 biedt OvernameMarkt.be ook Advies op maat (zowel voor vennootschappen als eenmanszaken).

Meer info op de website 

Gerelateerde artikels

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf

Actueel

Netwerkavond speciaalzaken bij Duroc d'Olives
“We staan voor een copernicaanse revolutie”
Stap voor stap naar meer plantaardige voeding met halfhalf
cover-van-supermag-feb2024-hr.jpg

Super
MAG 1

SuperMAG nr. 1
Februari 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy