Update: verbod plastic zakjes in supermarkten

Nieuws

De Vlaamse Regering besliste vorig weekend dat er een verbod komt op het verdelen van plastic draagtassen in supermarkten. Ondertussen is duidelijk geworden dat het verbod effectief ingaat op 1 januari 2019.

Voor bestaande voorraden die aangekocht werden voor het verbod, wordt het gratis uitdelen nog toegelaten tot 6 maanden na de inwerkingtreding van het verbod.

Toelichting art. 58: “Het gratis uitdelen van lichte plastic draagtassen voor eenmalig gebruik is verboden bij aankoop in de detailhandel. Onder detailhandel moet worden verstaan elk verkooppunt en elke vorm van verkoop aan consumenten, al dan niet overdekt.”

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››