Verkozen ‘Super Teams’ benadrukken stijgend belang van winkelpersoneel

Nieuws

Tijdens de tweede editie van het grote buurtsuperfeest heeft Buurtsuper.be 6 ‘Super Teams’ verkozen. Naar aanleiding van de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ konden 100.000 consumenten / bezoekers via www.superbuurt.be stemmen op hun favoriete buurtsuper-personeel.

Door het stijgend aandeel van online shoppen stelt de fysieke winkel zijn toekomstige rol steeds meer in vraag. Iedereen is het erover eens dat vooral de winkelbeleving en het persoonlijk onthaal in de toekomst het verschil moet maken. Om die reden wil Buurtsuper.be, de UNIZO organisatie van de zelfstandige supermarkten, zowel werkgevers als werknemers sensibiliseren over het stijgend belang van gemotiveerd en betrokken personeel. Tijdens de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ konden 100.000 bezoekers van de website www.superbuurt.be, naar aanleiding van de ‘Dag van de Klant’, stemmen op hun favoriete supermarkt(team).

De 6 buurtsupermarkten, één per enseigne, met de meeste stemmen mogen zich voortaan ‘Super Team’ noemen:

Albert Heijn Peeters Govers uit Oud-Turnhout


Alvo Obelix van Dentergem

Carrefour Market van Bocholt


Proxy Delhaize Rive Gauche Charleroi

Spar Colruyt Group van Lichtaart

Spar Express, aangesloten bij Lambrechts, uit Hoeselt

De zes kregen elk een prachtige teamfoto overhandigd, deze krijgt een mooi plaatsje in hun winkel. Elk personeelslid werd ook beloond voor hun inzet met een Bongo-bon.

Bedankt aan de aanwezigen om er een super avond van te maken!

Een uitgebreid fotoverslag vind je hier.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››