Vlaamse overheid lanceert werkbaarheidscheques

Nieuws PMO Opleidingen

Sinds 7 mei kunnen bedrijven werkbaarheidscheques gebruiken om hun arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. PMO, het opleidingscentrum van Buurtsuper.be, verrichte in deze materie al baanbrekend werk met de modules 'Plezier op het werk, werkt', 'Omgaan met stress' en 'Boost your energy'.

Als werkgever kan je, via deze nieuwe maatregel, beroep doen op een mooie subsidie. Voor meer info betreffende deze maatregel én het aanbod van PMO, contacteer wendy.labie@pmocvba.be

Plezier op het werk, werkt
De Plezierscan is de eerste fase van de praktijkgerichte opleiding voor medewerkers en leidinggevende om het plezier op het werk te verhogen. Hoe kunnen we nu juist motivatie en plezier op het werk boosten, die zowel de klantentevredenheid, het absenteïsme en het verloop van uw personeel ten goede komt? In ‘the war for talent’ is het belangrijk om de juiste medewerkers te vinden en ook gemotiveerd te houden. De Tweede fase is het PlezierPlan.
Meer info? Klik hier. 

Omgaan met stress
We vertrekken van de eigen, herkenbare situaties op de winkelvloer. Onze PMO expert, Marc Smits, gaat tijdens de opleiding op zoek naar de concrete stressbronnen om ze vervolgens onder controle te krijgen en op gepaste wijze te anticiperen.
Meer info? Klik hier. 

Boost your energy
Dit is een interactieve opleiding met praktische tips en tricks gebaseerd op ervaring vanuit het terrein (trainer:Dominique Monami). Deze opleiding zal u helpen om efficiënter om te gaan met uw eigen energie op de werkvloer maar ook privé. De sessie duurt 1u30 (kleine groepen van 2 tot 3 personen).
Meer info? Klik hier. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1472)

SPAR-campagne #verder

Nieuws

Deze maand start in Nederland de nieuwe reclamecampagne van SPAR met als thema #verder. Via social media, winkelmaterialen, folders, magazines, tv en vrachtwagens, maakt Nederland kennis met waar SPAR vandaag de dag voor staat: dé winkel voor dagelijks gemak, waar de consument op elk moment van de dag vindt wat hij nodig heeft.
Lees meer ››

Bestel je Mooimakers affiches voor 31/5

Nieuws

Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, is in volle voorbereiding voor haar zomercampagne. De nieuwe affiches en de nieuwe 'wobbler' kunnen nog besteld worden tot eind mei.
Lees meer ››

“Een supermarkt moet op alle vlakken sterk staan”

Nieuws

Er beweegt veel in de wereld van de supermarkten. Luc Bormans weet er alles van. Hij beheert niet alleen drie Delhaize-winkels in Namen, hij staat ook al twee jaar aan het hoofd van Aplsia, de vereniging van franchisenemers. In ons Super magazine lees je een gesprek met hem over de troeven en uitdagingen van de sector.
Lees meer ››