Delhaize zet eindejaarsperiode feestelijk in met "Atelier Delhaize" Pop-up

Nieuws Productnieuws Winkelopeningen

Van 7 tot en met 23 december kan iedereen inspiratie opdoen en eindejaarsproducten en bereidingen proeven in de gloednieuwe Atelier Delhaize pop-up in de Guldenvlieslaan 26 in Brussel.

Gedurende 17 dagen kunnen geïnteresseerden deelnemen aan workshops met bekende chefs zoals Sofie Dumont, Seppe Nobels en Jeroen De Pauw. Meester-mixologist Manuel Wouters zorgt voor lekkere en verrassende cocktails. Bezoekers kunnen tijdens de week en in het weekend ook genieten van enkele feestelijke gerechten en creaties. Kortom, inspiratie en magie zullen de ingrediënten zijn van een lekker en feestelijk eindejaar bij Delhaize.

Meer dan twee weken lang ontdekken de aanwezigen het beste van wat Delhaize te bieden heeft voor de eindejaarsfeesten. En dat doen ze niet alleen. Ze hebben enkele van de beste chefs onder de arm genomen die via workshops de aanwezigen stap voor stap zullen tonen hoe ze lekkere en verrassende gerechten tevoorschijn kunnen toveren op de feesttafel. Niemand minder dan Sofie Dumont, Jeroen De Pauw, Seppe Nobels en Manuel Wouters zullen het beste van zichzelf geven en de mensen tijdens workshops tips en tricks meegeven voor een geslaagd eindejaar. Sofie concentreert zich op een kidsproof eindejaarsmenu, Jeroen leert je hoe je de perfecte kreeft kan maken, Seppe helpt je om een vegetarische maaltijd te bereiden en Manuel zorgt voor verrassende cocktails.

Wat mogen de mensen concreet verwachten ?
Elke weekdagochtend kunnen mensen terecht voor een lekker ontbijt aan de democratische prijs van 4 euro. Ook op zondag ligt de focus op gebak met een tearoom.
Elke vrijdag zijn mensen welkom voor een afterworkparty met een lekker glaasje, apero-hapjes en een streepje muziek, wederom voor een democratische prijs
Op zaterdag zullen er oesters en andere zeevruchten worden aangeboden.
Daarnaast worden er gedurende deze periode verschillende workshops georganiseerd onder leiding van onze chefs. Mensen dienen zich hiervoor in te schrijven via de website https://www.delhaizemagazine.be/nl


Adres: Atelier Delhaize pop-up – Gulden-Vlieslaan 26 in 1050 Brussel

Meer info over openingsuren, programma en workshops op www.delhaizemagazine.be

Naast producten, recepten en inspiratie zet Delhaize ook alles op alles om de feesten voor de klanten zo vlot mogelijk te laten verlopen. Uiteraard is de feestelijke editie van Delhaize Magazine ook dit jaar van de partij. Daarnaast lanceert de supermarkt een website waar de klanten feestelijke producten kunnen reserveren. Die kunnen ze dan op de vooravond van de feestdagen met een gerust hart gaan afhalen in hun favoriete winkel. Ook het personeel in de winkels staan klaar om de klant te helpen met specifieke vragen met betrekking tot eindejaarsproducten. Tenslotte is er extra aandacht voor het online bestellen en laten thuisleveren voor klanten die niet altijd de tijd hebben om zelf naar de winkel te gaan.