Fingerlicking good: cochonnets en ribfingers

2 min.

Productnieuws

Duroc d’Olives bracht ons heel even in een zonnige sfeer door in te zoomen op twee van hun producten die aan apero-time en BBQ doen denken: de cochonette-kroketjes van malse varkenswangen en de verrukkelijke ribfingers. 

Vers vlees: ribfingers

Wie dol is op ribbetjes, zal in de wolken zijn met een portie meat fingers. Dat zijn de vingervormige vleesstreepjes die van tussen de varkensribben uitgesneden zijn. Mooi gemarmerd, mals en zacht vlees dat verrukkelijk smaakt!

Vers vlees: cochonnets (30g / 55g / 70g)

Bijna de helft van elke Duroc d’Olives cochonnets (vleeskroketjes) bestaat uit vlees van sappige wangetjes. Van kruidige bouillon tot heerlijke, witte ragout, afgewerkt met mosterdzaadjes, verse peterselie en zwarte olijven. Kies je favoriete formaat: apero (bolvormig), tapas (cilindervormig), medium of large. 

Mals, gezond en buitengewoon lekker

Het Duroc d'Olives varkensvlees heeft haar waardevolle eigenschappen te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een speciaal samengesteld dieet. Hun kwaliteitslabel garandeert bovendien voedselveiligheid, optimaal dierenwelzijn en de huidige milieunormen.

Gerelateerde artikels

Butterfly gazpacho

Culinaire reis naar Andalusië

Butterfly gazpacho

1 min.
Nieuw: True Gum Mango en True Mints Peach
Albert Heijn en Jeroen Meus hebben de smaak te pakken

Actueel

Bijverdienen wordt blijverdienen
Jumbo Rijkevorsel steunt 11 lokale verenigingen
Butterfly gazpacho

Culinaire reis naar Andalusië

Butterfly gazpacho

1 min.
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy