Boekje over verandering, exclusief voor Buurtsuper.be leden


"Met 2020 komt er een nieuw decennium aan. Onze supermarkten staan eens te meer voor grote uitdagingen: personeel vinden, houden en motiveren is er zo eentje. Tijdens mijn vele ledenbezoeken afgelopen jaar is dat hét gespreksonderwerp bij uitstek", vertelt Luc Ardies. Buurtsuper.be heeft daarom de cvba PMO opgericht. www.pmocvba.be richt zich vooral op attitude- en praktijkgerichte personeelscoaching die plaats vindt op de winkelvloer. Spijts de besparing op de KMO Portefeuille, biedt Buurtsuper.be haar leden in 2020 nog altijd een gratis personeelsopleiding aan (na aftrek KMO Portefeuille). Luc Ardies: "Onze medewerkers helpen u bij de aanvraagprocedure. Maak er gebruik van!"

In samenwerking met Uitgeverij LANNOO CAMPUS brengt Buurtsuper.be een reeks zakboekjes uit voor leidinggevenden uit de retail. "De nieuwe generatie van jonge medewerkers hanteert een andere werkcultuur waaraan we ons als leidinggevenden, willens nillens, moeten aanpassen. Maar er is meer … Onze economie en samenleving verandert sneller en fundamenteler dan ooit tevoren (digitalisering, automatisering, artificiële intelligentie,…). Met de pocketreeks ‘Het ABC van het nieuwe werken’ keer ik als gedragswetenschapper terug naar mijn (studie) roots. Mijn ambitie hierbij is om wetenschappelijk bewezen modellen te vertalen naar concrete en praktijkgerichte tips en tricks voor zaakvoerders met weinig tijd maar grote ambities."

U kan de zakboekjes bestellen via De Standaard Boekhandel of bij Lannoo Campus zelf. Maar bij wijze van eindejaargeschenkje krijgen alle leden het tweede zakboekje uit de reeks: ‘Waarom de ene organisatie swingt en de andere slowt in tijden van verandering’. "Het is wetenschappelijk bewezen dat de mens de grootste struikelblok is in veranderingsprocessen. Hoe kunnen wij als leidinggevenden medewerkers motiveren om zich flexibel op te stellen? Leer er over in dit boekje. Ik wens onze leden alvast veel leesplezier en veel veerkracht in het komende jaar", besluit Luc Ardies. 

Nog geen lid van Buurtsuper.be?  
Twijfel niet langer en schrijf € 490,05 (€ 405 excl. btw) over op BE35 4263 1182 2137 (UNIZO-lidmaatschap incl.) en je wordt lid tot en met eind 2020. Meer info: info@buurtsuper.be of www.buurtsuper.be/nl/lid-worden


Waarom de ene organisatie swingt en de andere slowt in tijden van verandering
Het ABC van het nieuwe werken

Auteur: Luc Ardies

Alleen organisaties die zich vlot aanpassen, zullen overleven in de snel veranderende samenleving van vandaag. De grootste valkuil daarbij is het management dat de menselijke factor onderschat. Hoe krijg je medewerkers zo ver dat ze, ondanks hun weerstand tegen alles wat nieuw is, al dansend de opeenvolgende golven van verandering doorstaan?

Dit zakboekje beschrijft op basis van een wetenschappelijk beproefd veranderingsmodel vijf eenvoudige stappen om je medewerkers en organisatie, in die volgorde, mee te nemen in grote of kleine veranderingen.

Meer weten? Klik hier 

Gerelateerde artikels

Buurtsuper.be reageert in Trends en op Kanaal Z op stuntpromoties
Worden jullie Buurtsuper van het jaar 2024?
Vlaams voedingsgedrag ontrafeld

Actueel

Buurtsuper.be reageert in Trends en op Kanaal Z op stuntpromoties
Worden jullie Buurtsuper van het jaar 2024?
Vlaams voedingsgedrag ontrafeld
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy