Corluyt stopt met Colli-shop

Nieuws

Colruyt Group stopt op 9 november met de Colli­shop, de webwinkel met een ruim aanbod van non-food dat door klanten in Colruyt-winkels afgehaald kan worden.

Colruyt stopt niet volledig met non-food, maar beperkt zich tot zijn eigen gespecialiseerde winkelformules Dreamland en Dreambaby. De groep zal ook online bad- en bedtextiel verkopen via MyUnderwear24.be.

Collishop, een van ’s lands grootste webwinkels, kende tijdens de lockdown een enorm succes. De website moest in april enkele dagen sluiten omdat de drukte te groot werd. Met Collishop had Colruyt ook een wapen in handen tegen Bol.com, de succesvolle webwinkel van de grote concurrent AholdDelhaize. Maar de groep stopt er nu dus mee. "In het huidige concurrentiële landschap is specialisatie in online non-foodverkopen vereist", aldus het persbericht.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2343)

Super Teams 2020: eerste tussenstand

Nieuws

We zijn nog maar halverwege onze ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’ campagne en er hebben al 4.500 consumenten hun favoriete buurtsuper bedankt! De buurtsupers (één per enseigne) met de meeste bedankjes bekronen wij binnenkort tot 'Super Team 2020'. Een eerste tussenstand ...
Lees meer ››

"Buurtwinkel terug van weggeweest"

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een interview met retailexpert Gino Van Ossel die bevestigt wat Buurtsuper.be al langer vaststelt: de coronacrisis zorgt er voor dat ons winkellandschap er versneld anders gaat uitzien. Met minder geïsoleerde baanwinkels en populairdere buurtwinkels en boerenmarkten.
Lees meer ››

UNIZO kijkt met argusogen naar shoppingcenter Malinas

Nieuws

UNIZO kijkt met argusogen naar het nieuwe shoppingcomplex 'Malinas', aan de afrit Mechelen-Noord langs de E19. Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor de herlocalisatie van enkele baanwinkels, blijkt toch een shoppingcenter van 23.000 vierkante meter worden. Ook de komst een AH XL van 3.500 m² baart zorgen.
Lees meer ››