Dit weekend alle 'Super Teams 2019' in De Zondag

Nieuws

Dit weekend verscheen een mooie reportage van onze zes 'Super Teams van 2019' in de regionale edities van De Zondag. Laat je inspireren en stel jouw buurtsuperteam binnenkort kandidaat voor de verkiezing van de Super Teams van 2020!

Tijdens de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ stemden vorig jaar 6.000 klanten via de website www.superbuurt.be op hun favoriete buurtsuperteam. De teams met de meeste stemmen (een per enseigne) werden bekroond tot ‘Super Team 2019’. Met deze verkiezing wil Buurtsuper.be de meerwaarde van geëngageerd winkelpersoneel onder de aandacht brengen.

Dankzij een samenwerking met Roularta verscheen er dit weekend een mooie reportage van elk van deze teams in De Zondag.  

Check ze hier: 
- Huis Maria Ledegem - klik hier
- Spar Lichtaart - klik hier 
- AD Delhaize Willebroek - klik hier
- SPAR Express Herne - klik hier 
- Albert Heijn Oud-Turnhout - klik hier 
- Carrefour Market Gooreind - klik hier

TIP: In september worden zes nieuwe Super Teams gekozen. Spoor je klanten, medewerkers, vrienden en familie aan om via www.superbuurt.be op jouw buurtsupermarkt te stemmen, en bekroon jouw team tot Super Team van 2020! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2215)

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››