“Geniet van elk moment. Geniet van melk.”


Productnieuws

 

De campagne richt zich voornamelijk op 20-35-jarigen. Een eerste golf van de campagne is van start gegaan op 22 april en loopt tot 19 mei. De campagnespot is te zien op tv en op online kanalen. De tv-campagne loopt o.a. op Vier, Vijf, VTM, 2B, Vitaya, Caz, Eén en Canvas. In de spot zie je hoe melk een belangrijke rol speelt in ons leven.
De tv-campagne wordt online versterkt door advertenties op o.a. kookwebsites en YouTube. Op sociale media daagt de campagne je bovendien uit om zelf aan de slag te gaan met melk en melkproducten. Melk is niet alleen de basis van traditionele dranken of gerechten, je kan er ook erg verrassend mee uit de hoek komen. Denk maar aan de vele smoothies die je ermee kan bereiden of wat dacht je van een mocktail met melk? De toepassingen zijn oneindig. Inspiratie is te vinden op Facebook en Instagram.

Van bij ons
Veel mensen kiezen al voor melk van bij ons en terecht. Melk en melkproducten van bij ons passen in een gezonde voeding. Ze zijn ook lekker, veelzijdig en kwaliteitsvol. Als je kiest voor melk en melkproducten van eigen bodem, steun je bovendien onze melkveehouders en beperk je je voedselkilometers.

De campagne van VLAM kadert in een informatie- en promotieprogramma met Europese cofinanciering. Het programma is een initiatief van het European Milk Forum, loopt drie jaar (2019 – 2021) en wordt mede uitgevoerd met partners uit Nederland, Frankrijk, Denemarken en Ierland.

 

Gerelateerde artikels

JOZO, met een snufje Mondriaan

Erfgoedcampagne met limited edition verpakking en zoutblik

JOZO, met een snufje Mondriaan

2 min.
Oddlygood® lanceert glutenvrije Dreamy Desserts
Plantaardige lasagne

Come a casa

Plantaardige lasagne

2 min.

Actueel

Buurtsuper.be reageert in Trends en op Kanaal Z op stuntpromoties
Worden jullie Buurtsuper van het jaar 2024?
Vlaams voedingsgedrag ontrafeld
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy