Het Weekend van de klant staat voor de deur!

Nieuws

Veel succes aan de 717 zelfstandige supermarkten van Carrefour Belgium Franchise, Delhaize Belgium, Retail Partners Colruyt Group, Alvo en Lambrechts die dit weekend 520.000 klanten zullen bedanken met de heerlijke Bonbons Napoléon, die dit jaar helemaal in het teken van onze campagne staan.

Dit weekend zullen de 717 zelfstandige supermarkten weer deelnemen aan de campagne 'Samen bouwen aan een superbuurt' en 520.000 klanten bedanken voor hun vertrouwen met een lekker zakje Bonbons Napoleon, volledig in ons campagnekleedje! 

Meer info over onze campagne op www.superbuurt.be

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››