Nieuw van Pur Natur: panna cotta

Nieuws Productnieuws

De Belgische zuivelspecialist Pur Natur voegt een overheerlijke panna cotta toe aan zijn dessertengamma. Ook de verpakking van de verse kazen werd vernieuwd.

Pur Natur brengt regelmatig nieuwigheden op de markt. Nu lanceert het een panna cotta. Dit dessert met natuursmaak is geïnspireerd op het befaamde Italiaanse dessert én is bovendien 100 % biologisch. Gecombineerd met verse bessen, karamel, chocolade of frambozensaus is dit dessert om duimen en vingers bij af te likken. Verkrijgbaar in duoverpakking van 2 x 125 g.

Pur Natur heeft ook een gevarieerd assortiment verse kazen, gemaakt met verse Belgische biomelk. De verse kaasjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: natuur, vanille en rode vruchten. De natuurvariant smaakt heerlijk op zich, maar kan je ook naar eigen wens met vruchten, speculaas of honing combineren. Of kan de verse kaas met de zachte vanillesmaak jou bekoren? Voor de fruitliefhebbers is de variant met rode vruchten dan weer een echte aanrader. Vanaf nu zijn deze verse kaasjes ook verkrijgbaar in duopacks van 2 x 150 g. 

Lees ook ›› Alle producten (1693)

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››

Extralegale voordelen zoals loonbonus onderbenut

Nieuws

In De Tijd vertelt sociaal secretariaat Partena, op basis van een rondvraag bij 169 bedrijven, dat de extra legale voordelen te weinig worden gebruikt. Het gaat over extra’s die werkgevers aan werknemers kunnen toekennen boven op het loon. De meest bekende zijn maaltijd- en ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekeringen.
Lees meer ››