Nieuw van Pur Natur: panna cotta

Nieuws Productnieuws

De Belgische zuivelspecialist Pur Natur voegt een overheerlijke panna cotta toe aan zijn dessertengamma. Ook de verpakking van de verse kazen werd vernieuwd.

Pur Natur brengt regelmatig nieuwigheden op de markt. Nu lanceert het een panna cotta. Dit dessert met natuursmaak is geïnspireerd op het befaamde Italiaanse dessert én is bovendien 100 % biologisch. Gecombineerd met verse bessen, karamel, chocolade of frambozensaus is dit dessert om duimen en vingers bij af te likken. Verkrijgbaar in duoverpakking van 2 x 125 g.

Pur Natur heeft ook een gevarieerd assortiment verse kazen, gemaakt met verse Belgische biomelk. De verse kaasjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: natuur, vanille en rode vruchten. De natuurvariant smaakt heerlijk op zich, maar kan je ook naar eigen wens met vruchten, speculaas of honing combineren. Of kan de verse kaas met de zachte vanillesmaak jou bekoren? Voor de fruitliefhebbers is de variant met rode vruchten dan weer een echte aanrader. Vanaf nu zijn deze verse kaasjes ook verkrijgbaar in duopacks van 2 x 150 g. 

Lees ook ›› Alle producten (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››