Walmart zet boodschappen vanaf nu ook in de koelkast

Nieuws

Versproducten die besteld zijn bij Walmart kunnen vanaf nu in huis bezorgd worden met de InHome-dienst van de supermarktketen. De bezorger plaatst de boodschappen in de keuken en in de koelkast.

Walmart rolt de service in eerste instantie uit in drie Amerikaanse steden. Wie gebruikmaakt van de service betaalt twintig euro per maand. Daarvoor worden yoghurt, sauzen, groente en eieren thuisbezorgd bij een minimale bestelling van dertig euro. 

De Walmart-bezorger kan het huis in met een app en een eenmalige code waarmee de deur opengaat. Voor deze technologie werkt Walmart samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in slimme technologie voor het openen en sluiten van voor- en garagedeuren. Het apparaat voor deze technologie is verkrijgbaar via de InHome-website. Klanten kunnen via een livestream op hun telefoon de bezorging op de voet volgen. 

Brion: retailnews.nl 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2225)

Een ‘superbuurt’ dankzij Coca-Cola

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Coca-Cola.
Lees meer ››

Supermarkten bedanken franchisenemers

Nieuws

In het Super magazine van juni plaatsten alle grote enseignes een bedankadvertentie. Ze willen hiermee de franchisenemers en hun personeel nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de geleverde inspanningen tijdens de coronacrisis!
Lees meer ››