Walmart zet boodschappen vanaf nu ook in de koelkast

Nieuws

Versproducten die besteld zijn bij Walmart kunnen vanaf nu in huis bezorgd worden met de InHome-dienst van de supermarktketen. De bezorger plaatst de boodschappen in de keuken en in de koelkast.

Walmart rolt de service in eerste instantie uit in drie Amerikaanse steden. Wie gebruikmaakt van de service betaalt twintig euro per maand. Daarvoor worden yoghurt, sauzen, groente en eieren thuisbezorgd bij een minimale bestelling van dertig euro. 

De Walmart-bezorger kan het huis in met een app en een eenmalige code waarmee de deur opengaat. Voor deze technologie werkt Walmart samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in slimme technologie voor het openen en sluiten van voor- en garagedeuren. Het apparaat voor deze technologie is verkrijgbaar via de InHome-website. Klanten kunnen via een livestream op hun telefoon de bezorging op de voet volgen. 

Brion: retailnews.nl 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1823)

Gezamenlijke strijd tegen peukjes en blikjes

Nieuws

Buurtsuper.be organiseert, samen met www.mooimakers.be, al sinds vorig jaar zwerfvuilacties. Buurtsupers schenken een aankoopbon aan lokale verenigingen die in de nabije omgeving van de supermarkt een opruimactie doen. In De Standaard stond een interview met een toezichthouder van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).
Lees meer ››